اول مشاوره بعد مقایسه سپس خرید
خانه > اخبار > ارتقاء كیفیت نان

ارتقاء كیفیت نان

تهیه‌ی نان با کیفیت، نیازمند استفاده از آرد مرغوب است

رئیس سازمان بازرگانی استان قزوین، بر ضرورت ارتقای کیفیت نان تاکید کرد و گفت: تهیه‌ی نان با کیفیت، نیازمند استفاده از آرد مرغوب و مناسب است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) از قزوین، حسن جمشیدیها در حاشیه‌ی جلسه‌ی هدفمند کردن یارانه‌ها در سالن اجتماعات استانداری قزوین، بر لزوم برنامه‌‌ریزی و هماهنگی‌های لازم برای ارتقای کیفیت نان تاکید کرد و پیگیری جدی و ساماندهی وضعیت گندم و آرد را از ملزومات بهبود کیفیت نان برشمرد.

وی اظهار داشت: هدفمندی یارانه‌ها و تعیین قیمت ملی آرد و گندم، علاوه بر ایجاد فضای رقابتی در بین واحدهای نانوایی، در بین کارخانه‌های تولید آرد نیز رقابت بیشتری برای تولید آرد مرغوب‌تر فراهم شده است.

11

جمشیدیها ادامه داد: تا قبل از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها، ممکن بود برخی کارخانه‌های تولید آرد به وظایف قانونی خودبه طور کامل عمل نکنند و یا آرد به دلیل ما به‌التفاوت بالایی که داشته از محل نانوایی‌ها به سمت آزادپزها و یا دلالانی که اقدام به قاچاق آرد به خارج از کشور می‌کرده‌اند، برود که با اجرای این قانون، زمینه‌ی بروز چنین تخلفاتی از بین رفته است.

وی تصریح کرد: تا قبل از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها، در بخش آرد و نان، بخشی از آردی که در روستاها توزیع می‌شده نیز توسط برخی از روستاییان فروخته می‌شد و این افراد نان مورد نیاز خود را از نانوایی‌های شهری خریداری می‌کردند که این امر ازدحام صفوف نانوایی را به دنبال داشت.
جمشیدیها اظهار داشت: در حال حاضر شرایطی ایجاد شده که صف‌ها از بین رفته و نرخ نان در شهرها و روستاهای استان قزوین یکسان است.

وی ادامه داد: با یکسان بودن قیمت نان در تمامی شهرها و روستاهای استان و نیز ایجاد واحدهای توزیع آرد مورد نیاز با قیمت ملی در سطح استان، زمینه‌ی فروش آرد از سوی برخی از نانوایان از بین رفته است.
جمشیدیها خاطر‌نشان کرد: برای نانوایی‌ها نیز هیچ محدودیت سهمیه‌ای وجود ندارد و این واحدها ناگزیر هستند با افزایش کیفیت نان تولیدی خود، در راستای جلب مشتری اقدام کنند.
رئیس سازمان بازرگانی استان قزوین تاکید کرد: با اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها، مردم نیز میزان مصرف نان خود را با دقت و توجه بیشتری مدیریت می‌کنند به طوری که اگر در گذشته تعداد بیشتری نان با کیفیت پایین خریداری می‌کرده‌اند و قسمتی از آن دور ریخته می‌شد، در حال حاضر نان با کیفیت و به تعداد کمتر را خریداری می‌کنند.
وی افزود: ارتقای کیفیت نان تنها مربوط به یک حوزه نیست بلکه باید کیفی‌سازی را از مزرعه و تولید گندم شروع و تا تولید و پخت نان ادامه داد و در کنار بازرسی و نظارت بر روند اجرای مطلوب کار، بخش‌های تحقیقاتی و علمی نیز بایستی در این زمینه راهکارهای مناسب را ارایه دهند‌.
جمشیدیها با تاکید بر لزوم تدوین نقشه راه برای کیفی کردن تولید نان، اظهار داشت: با توجه به اهمیت نان در زنجیره‌ی غذایی خانوارها، باید گام به گام تا کیفی‌سازی آن پیش برویم.
در این نشست، همچنین برنامه‌ریزی‌های وزارت بازرگانی برای ارتقای کیفیت گندم، آرد و نان مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت و در راستای تحقق ارتقای کیفیت نان در خصوص نحوه و قیمت خرید گندم درجه یک، بحث و تصمیم‌گیری شد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>